Traiteurlijst

 

Contact

Eindejaarsfeesten

 

Download hier een versie in PDF

 

Afhaalmenu kerst (24/25 december)

 

Amuses - € 10,00 p.p.

- Rilette van kabeljauw – koolrabi  – komkommer – sushirijst

- Geitenkaas – rode biet – gerookte eend – pijnboompitten

- Gravlax zalm – dille – couscous – raz el hanout – paprika

 

‘Surf en turf’ kalf en tonijn – mini groenten – avocado - radijs

• • •

Black Cod – risotto – parmezaan – ratatouille - Champagnesaus

• • •

Fazantborst – witloof – boschampignons – veenbesjes –

gemarineerd appeltje - amandelkroketjes

• • •

Tiramisu ‘Le Cirque’

OF

Kaasassortiment met garnituur  (suppl. 5 €)

 

Prijs  4-gangen menu € 56,00 p.p. (exclusief amuses en koffiegarnituur)

 

Voor bij de koffie -  € 6,00 p.p.

- Bokkenpoot

- Profiterol met banketbakkersroom

- Glaasje met crémeux van ananas en witte chocolade

 

Afhaalmenu oudjaar (31/12 en 1/1)

 

Amuses - € 10,00 p.p.

- Rilette van kabeljauw – koolrabi  – komkommer – sushirijst

- Geitenkaas – rode biet – gerookte eend – pijnboompitten

- Gravlax zalm – dille – couscous – raz el hanout – paprika

 

Rundstartaar – terrine ganzenlever – salsa van kalfstong –

courgette – radijs – rode biet

• • •

Halve kreeft in de oven – kruidenboter – getomateerde rijst met basilicum

• • •

Hertenkalffilet – bosschampignons – witloof  –

veenbesjes – gemarineerd appeltje - amandelkroketjes

• • •

Crêpe Suzette ‘new style’

OF

Kaasassortiment met garnituur (suppl. 5 €)

 

Prijs 4-gangen menu € 65,00 p.p. (excl. amuses en koffiegarnituur)

 

Voor bij de koffie - € 6,00 p.p.

- Bokkenpoot

- Profiterol met banketbakkersroom

- Glaasje met crémeux van ananas en witte chocolade

 

Afhaalgerechten kerst en nieuwjaar 24/12 – 25/12 – 31/12 – 1/1

 

Oesters (voor u geopend)

  • Zeeuwse oester creuse natuur - € 1,90/stuk
  • Zeeuwse oester platte 5/00000 natuur - € 2,70/stuk
  • Gegratineerde oester creuse met prei/spinazie  en champagnesaus - € 2,70/stuk

 

Soepen (incl. garnituur)

  • Kippenroomsoep - € 8,00/l
  • Kreeftensoep (met rouille en garnaal) -  € 13,00/l

 

Voorgerechten

  • ‘Surf en turf’ kalf en tonijn – mini groenten – avocado – radijs - € 21,00 (uitsluitend te verkrijgen op 24 en 25 december)
  • Rundstartaar – terrine ganzenlever –  kalfstong – courgette – radijs – rode biet - € 22,50 (uitsluitend te verkrijgen op 31 dec en 1 januari)
  • Oostendse visschelp opgevuld met garnaal, scampi, zalm, kabeljauw en hertoginnenaardappelen - € 14,00
  • Huisgemaakte garnaalkroketten - € 5,00 / stuk
  • Huisgemaakte kaaskroketten - € 3,00 / stuk

 

Kreeften

  • ½ of 1 kreeft (700 g) Belle-Vue (sla, tomaat, eitje, cocktailsaus) - € 28,00 / 55,00
  • ½ of 1 kreeft (700 g) met kruidenboter (incl. gekonfijte tomaatjes en basilicum) - € 28,00 / 55,00

 

Hoofdgerechten - Vlees

Al onze vleesgerechten zijn incl. mengeling champignons, gebakken witloof, spruitjes met spek, gemarineerd appeltje in witte wijn, veenbesjes en amandelkroketjes

  • Hertenkalffilet - € 27,00
  • Hertenragout - € 22,50
  • ½ Fazant (borst en bil) met Fine Champagnesaus - € 26,00
  • Opgevulde kalkoenfilet met ganzenlever en  Fine Champagnesaus - € 26,00

EXTRA

  • Gratin aardappelen, portie voor 4 personen (geen vervanging van amandelkroketjes) - € 12,00

 

Hoofdgerechten - Vis

  • Vispannetje met zeetong, kabeljauw, zalm, gamba, sint-jacobsvrucht, scampi, koolvis, grijze garnalen, juliennegroentjes en aardappelpuree - € 27,00
  • Tarbot, spinazie, prei, champignons, pureeaardappelen en witte wijnsaus - € 27,00
  • Bouillabaisse met zeetong, kabeljauw, zalm, mosseltjes, gamba, coquille, garnalen, natuuraardappelen en rouille (vacuüm verpakt, makkelijk op te warmen) - € 27,00

 

Desserten

  • Dessert afhaalmenu kerst (24/12 – 25/12) - € 8,00
  • Dessert afhaalmenu oudjaar (31/12 – 1/1) - € 8,00
  • Kaasbordje (5 soorten) met garnituur - € 12,00

Brood

  • Restaurantbrood (nog af te bakken) voor +/- 3 personen - € 2,20

 

Bestelinfo

  • Gelieve te bestellen via mail op info@lecirque.be, waarna u een bevestigingsmail krijgt met bestelnummer.
  • Indien u binnen de 48 uur geen bevestiging heeft gekregen, gelieve telefonisch contact op te nemen via het nummer 03/296.02.02.
  • Wij vragen u een waarborg van 50,00 €, te betalen bij levering of afhaling van de gerechten, deze krijgt u terug bij het inleveren van de gebruikte, (onbeschadigde) goederen, enkel op vertoon van uw verkregen bonnetje!
  • U kan uw bestelling ten laatste plaatsen op 20 december voor kerst (24-25 december) en op 27 december voor oud- en nieuwjaar (31 december en 1 januari).
  • Bestellingen kunnen aan huis geleverd worden regio Waasland mits een toeslag van 7,50 € per bestelling, de leveringen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap.
  • Voor onze traiteurdienst kunt u uitsluitend CONTANT betalen, hou dus rekening met de waarborg van 50 € (afhalingen zijn achteraan de parking, waar we helaas geen Wifi ter beschikking hebben = geen bancontact)

 

Inleveren van materiaal

  • Materiaal kerst:
    op zondag 26 /12 tussen 10.00 en 13.00 uur EN op maandag 27/12 tussen 12.00 en 15.00 uur.
  • Materiaal oud- en nieuwjaar:
    op zaterdag 1/1 tussen 11.00 en 14.00 uur EN op zondag 9/1 tussen 10.00 en 14.00 uur.

 

Cadeautip

Op zoek naar een origineel cadeau voor familie, vrienden of je partner?

 

Verras hen met een geschenkbon van Restaurant Le Cirque (bedrag naar keuze).

Dankzij dit geschenk kan je iedereen kennis laten maken met de gezellige sfeer en de (h)eerlijke keuken.

OF

Geniet op de feestdagen van onze huisGin Oliv. ambachtelijk gebrouwen door Brouwerij Verhofstede - €32,50/fles

 

 

 

Nieuwe Baan 88 B

9111 Belsele

T 03 296 02 02

info@lecirque.be

Openingsuren

Open van vrijdag t.e.m. maandag m.u.v. zaterdagmiddag

‘s middags van 12.00 tot 13.30 uur

’s avonds van 18.30 tot 21.00 uur

 

Gesloten op dinsdag-woensdag-donderdag

Download hier een versie in PDF

 

Afhaalmenu kerst (24/25 december)

 

Amuses - € 10,00 p.p.

- Rilette van kabeljauw – koolrabi  – komkommer – sushirijst

- Geitenkaas – rode biet – gerookte eend – pijnboompitten

- Gravlax zalm – dille – couscous – raz el hanout – paprika

 

‘Surf en turf’ kalf en tonijn – mini groenten – avocado - radijs

• • •

Black Cod – risotto – parmezaan – ratatouille - Champagnesaus

• • •

Fazantborst – witloof – boschampignons – veenbesjes –

gemarineerd appeltje - amandelkroketjes

• • •

Tiramisu ‘Le Cirque’

OF

Kaasassortiment met garnituur  (suppl. 5 €)

 

Prijs  4-gangen menu € 56,00 p.p. (exclusief amuses en koffiegarnituur)

 

Voor bij de koffie -  € 6,00 p.p.

- Bokkenpoot

- Profiterol met banketbakkersroom

- Glaasje met crémeux van ananas en witte chocolade

 

Afhaalmenu oudjaar (31/12 en 1/1)

 

Amuses - € 10,00 p.p.

- Rilette van kabeljauw – koolrabi  – komkommer – sushirijst

- Geitenkaas – rode biet – gerookte eend – pijnboompitten

- Gravlax zalm – dille – couscous – raz el hanout – paprika

 

Rundstartaar – terrine ganzenlever – salsa van kalfstong –

courgette – radijs – rode biet

• • •

Halve kreeft in de oven – kruidenboter – getomateerde rijst met basilicum

• • •

Hertenkalffilet – bosschampignons – witloof  –

veenbesjes – gemarineerd appeltje - amandelkroketjes

• • •

Crêpe Suzette ‘new style’

OF

Kaasassortiment met garnituur (suppl. 5 €)

 

Prijs 4-gangen menu € 65,00 p.p. (excl. amuses en koffiegarnituur)

 

Voor bij de koffie - € 6,00 p.p.

- Bokkenpoot

- Profiterol met banketbakkersroom

- Glaasje met crémeux van ananas en witte chocolade

 

Afhaalgerechten kerst en nieuwjaar 24/12 – 25/12 – 31/12 – 1/1

 

Oesters (voor u geopend)

  • Zeeuwse oester creuse natuur - € 1,90/stuk
  • Zeeuwse oester platte 5/00000 natuur - € 2,70/stuk
  • Gegratineerde oester creuse met prei/spinazie  en champagnesaus - € 2,70/stuk

 

Soepen (incl. garnituur)

  • Kippenroomsoep - € 8,00/l
  • Kreeftensoep (met rouille en garnaal) -  € 13,00/l

 

Voorgerechten

  • ‘Surf en turf’ kalf en tonijn – mini groenten – avocado – radijs - € 21,00 (uitsluitend te verkrijgen op 24 en 25 december)
  • Rundstartaar – terrine ganzenlever –  kalfstong – courgette – radijs – rode biet - € 22,50 (uitsluitend te verkrijgen op 31 dec en 1 januari)
  • Oostendse visschelp opgevuld met garnaal, scampi, zalm, kabeljauw en hertoginnenaardappelen - € 14,00
  • Huisgemaakte garnaalkroketten - € 5,00 / stuk
  • Huisgemaakte kaaskroketten - € 3,00 / stuk

 

Kreeften

  • ½ of 1 kreeft (700 g) Belle-Vue (sla, tomaat, eitje, cocktailsaus) - € 28,00 / 55,00
  • ½ of 1 kreeft (700 g) met kruidenboter (incl. gekonfijte tomaatjes en basilicum) - € 28,00 / 55,00

 

Hoofdgerechten - Vlees

Al onze vleesgerechten zijn incl. mengeling champignons, gebakken witloof, spruitjes met spek, gemarineerd appeltje in witte wijn, veenbesjes en amandelkroketjes

  • Hertenkalffilet - € 27,00
  • Hertenragout - € 22,50
  • ½ Fazant (borst en bil) met Fine Champagnesaus - € 26,00
  • Opgevulde kalkoenfilet met ganzenlever en  Fine Champagnesaus - € 26,00

EXTRA

  • Gratin aardappelen, portie voor 4 personen (geen vervanging van amandelkroketjes) - € 12,00

 

Hoofdgerechten - Vis

  • Vispannetje met zeetong, kabeljauw, zalm, gamba, sint-jacobsvrucht, scampi, koolvis, grijze garnalen, juliennegroentjes en aardappelpuree - € 27,00
  • Tarbot, spinazie, prei, champignons, pureeaardappelen en witte wijnsaus - € 27,00
  • Bouillabaisse met zeetong, kabeljauw, zalm, mosseltjes, gamba, coquille, garnalen, natuuraardappelen en rouille (vacuüm verpakt, makkelijk op te warmen) - € 27,00

 

Desserten

  • Dessert afhaalmenu kerst (24/12 – 25/12) - € 8,00
  • Dessert afhaalmenu oudjaar (31/12 – 1/1) - € 8,00
  • Kaasbordje (5 soorten) met garnituur - € 12,00

Brood

  • Restaurantbrood (nog af te bakken) voor +/- 3 personen - € 2,20

 

Bestelinfo

  • Gelieve te bestellen via mail op info@lecirque.be, waarna u een bevestigingsmail krijgt met bestelnummer.
  • Indien u binnen de 48 uur geen bevestiging heeft gekregen, gelieve telefonisch contact op te nemen via het nummer 03/296.02.02.
  • Wij vragen u een waarborg van 50,00 €, te betalen bij levering of afhaling van de gerechten, deze krijgt u terug bij het inleveren van de gebruikte, (onbeschadigde) goederen, enkel op vertoon van uw verkregen bonnetje!
  • U kan uw bestelling ten laatste plaatsen op 20 december voor kerst (24-25 december) en op 27 december voor oud- en nieuwjaar (31 december en 1 januari).
  • Bestellingen kunnen aan huis geleverd worden regio Waasland mits een toeslag van 7,50 € per bestelling, de leveringen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap.
  • Voor onze traiteurdienst kunt u uitsluitend CONTANT betalen, hou dus rekening met de waarborg van 50 € (afhalingen zijn achteraan de parking, waar we helaas geen Wifi ter beschikking hebben = geen bancontact)

 

Inleveren van materiaal

  • Materiaal kerst:
    op zondag 26 /12 tussen 10.00 en 13.00 uur EN op maandag 27/12 tussen 12.00 en 15.00 uur.
  • Materiaal oud- en nieuwjaar:
    op zaterdag 1/1 tussen 11.00 en 14.00 uur EN op zondag 9/1 tussen 10.00 en 14.00 uur.

 

Cadeautip

Op zoek naar een origineel cadeau voor familie, vrienden of je partner?

 

Verras hen met een geschenkbon van Restaurant Le Cirque (bedrag naar keuze).

Dankzij dit geschenk kan je iedereen kennis laten maken met de gezellige sfeer en de (h)eerlijke keuken.

OF

Geniet op de feestdagen van onze huisGin Oliv. ambachtelijk gebrouwen door Brouwerij Verhofstede - €32,50/fles