Vacatures

 

 

Contacteer ons

 

 

Keukenvrijwilliger

 

Poverello is een organisatie in die zich inzet voor minder bedeelden in Deurne. Hier zorgt men ervoor dat warme maaltijden klaarstaan voor mensen in een kwetsbare situatie.

 

Ben je graag met voeding bezig en schep je plezier om samen met andere een heerlijke maaltijd voor anderen op tafel te toveren? Werk je graag zelfstandig maar vind je het ook fijn om met verschillende mensen samen te werken? Bepaal je graag je eigen tempo tijdens het werk? Dan kan je hier zeker een handje helpen. Om dit te realiseren moeten praktische taken opgenomen worden in de keuken. Een ideale vacature voor een praktisch talent!

 

Engagement?

Dit kan gaan om 1 keer per week of om de 14 dagen of 1 keer in de maand. Een engagement op regelmatige basis is nodig om de keukenwerking vlot te laten verlopen en zo je eigen plekje te vinden in de keukenploeg.

Als vrijwilliger kan je zelfstandig werken maar ben je ook omringd door fijne mensen. Je kan je eigen tempo bepalen in je werk en kiezen uit een variatie aan kleine taken om op te nemen.

 

heb je interesse? Neem contact op met Jules Swannet

  • telefoon: 03 283 57 37
  • Adres: Van havreplein 13- 2100 Deurne

 

-------------

 

 

Muziekleraar / evenementen opbouwer

 

Amsa vzw staat voor Alternatieve Muziekschool Sint Andries. Het is een kleine maar warme vzw waar iedereen zichzelf mag zijn en waar open communicatie hoog in het vaandel gedragen wordt. Zij geven in samenwerking met vrijwillige muziekleerkrachten muziekles aan mensen uit kansengroepen.

 

Een leerkracht dwarsfluit of ander muziekinstrument zou voor deze organisatie zeker een meerwaarde kunnen betekenen om op de vraag van leerlingen in te spelen. Iemand met een sociaal of creatief talent zal zich hier zeker op zijn plaats voelen!

 

Om te kunnen groeien organiseren zij af en toe nevenactiviteiten maar daarvoor zoeken zij naar vrijwilligers die op deze momenten een steentje willen bijdragen. Dit kan gaan van de organisatie meer bekend maken als meehelpen bij de opbouw en afbraak van een evenement. Het engagement kan éénmalig zijn, maar kan ook meer. voor vrijblijvende informatie kan je terecht bij Erwin van de brande.

 

Contact persoon : Erwin van de Brande ( 0477 25 44 62) of amsavzw@gmail.com

  • Sint-Andriesplaats 24 - 2000 Antwerpen